Belediye Encümeni

ÇAYCUMA BELEDİYESİ ENCÜMEN ÜYELERİ

Behçet Kemal UZALDI
1967 Yılında Çaycuma'da doğdu. Mimarsinan İlkokulu ve Çaycuma Lisesi'nde okudu. 1989 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Hoca Ahmet Yesevi Türk-Kazak Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans programını tamamladı. 1984-2009 yılları arasında Çaycuma'da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalıştı. 2009 yılında sınavlarını tamamlayarak Yeminli Mali Müşavir oldu. 2013 yılında T.C. Kamu Gözetimi ve Denetim Standartları Kurumu tarafından Bağımsız Denetçi olarak yetkilendirildi. 2009 yılından bu yana Yeminli Mali Müşavirlik yapmaktadır. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve 1 erkek çocuk babasıdır.

Onur YİĞİT
1974 yılında Çaycuma'da doğdu. İlk-Orta ve Liseyi Çaycuma'da okudu. Çaycuma ve beldelerinde Aygaz bayiliği yapmaktadır. CHP Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. 2013 Yılında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir. 2009-2014 döneminde CHP Belediye Meclis Üyeliği yapmış, 2014 Yerel Seçimlerinde yeniden CHP Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.