Başkanımızın yanındayız

Çaycuma’da iki belde belediyesi ile 9 sivil toplum örgütü başkanı, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret ederek havaalanı tartışmalarında yanında olduklarını açıkladı

Çaycuma’da 2 belde belediyesi ile 9 sivil toplum örgütü başkanı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret ederek, yeniden gündeme gelen havalimanı tartışmalarında yanında olduklarını bildirdi. Bu amaçla yapılan ziyarete, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Kızılay Derneği Başkanı Cem Baruönü, Türk Hava Kurumu Başkanı Şükrü Güner, Motorlu Taşıyıcılar Nakliyat Kooperatifi Başkanı Nizamettin Taş, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile Zonguldak İli Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği Başkanı Bayram Cura katıldı.

HAVALİMANININ KENT EKONOMİSİ İÇİN BÜYÜK ÖNEMİ VAR

Başkanlar, son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Kantarcı’ya özellikle sosyal medya üzerinden yapılan seviyesiz saldırıları kabul edilemez bulduklarını söyledi. Havalimanının, Çaycuma ve Zonguldak ekonomisi için büyük önemine de işaret eden başkanlar, bir an önce iç hat seferlerine başlanması ve diğer sorunların çözümü için inisiyatif üstlenme kararı aldı. Önümüzdeki günlerde, oluşturacakları heyetle bir dizi temasta bulunacak başkanlar, bu amaçla, tüm sektör temsilcileri ve ilgili devlet kurumlarıyla görüşmeler yaparken, havaalanındaki yönetsel sorunların çözülmesi için de çaba harcayacak.