Birim Müdürlükleri

BİRİM MÜDÜRLÜKLERİ

Bilgi İşlem Müdürü - Engin ARSLAN

1975  Zonguldak-Çaycuma doğumlu, Evli, 2 Çocuk Babasıdır. Fakülte Mezunudur. 1997  yılında Belediyede göreve başladı. 1997-2007 Yılları arasında  Su İşleri Müdürlüğünde ve Bilgi İşlem Servisinde görev yaptı. 2007 Yılından itibaren  Bilgi İşlem Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Destek Hizmetleri Müdürü - Ramazan ÖZDEDE

1963 yılında Çaycuma’da doğdu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 1987 yılında Belediye itfaiye teşkilatında itfaiye eri olarak göreve başladı. Sırasıyla Zabıta memurluğu, Fen İşleri daktilografı, Fen İşleri Şef Vekilliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı, Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2010 Yılından itibaren Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Temizlik İşleri Müdürü  - Mehmet ÇARŞANBALI

1969  Zonguldak Çaycuma doğumlu, Yüksek Okulu mezunudur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 1998 yılından beri Çaycuma Belediyesinde çalışmakta olup, 2008-2012 Yılları arasında Belediye Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. 2012-2015 yılları arası Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görev yaptı. 2016 Yılından itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Fen İşleri Müdürü -  Olcay AYDIN

1973  Zonguldak-Çaycuma doğumlu, Evli, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olup, 2001 Yılında Filyos (Hisarönü) Belediyesinde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. 2004 Yılında Çaycuma Belediyesi’ne geçerek 2006 Yılında itibaren Fen İşleri Müdürlüğünü görevi ile 2013 Yılından itibaren Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

İmar ve Şehircilik -  Müdürü Sevgi GÜLVER

1981 Çaycuma doğumlu. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden mezun olup 2003 yılında Çaycuma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde Harita Mühendisi olarak göreve başladı. 2013 yılından itibaren İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü yürütmektedir.

İtfaiye Müdürü - Sebahattin AKYÜZ

1964  Çaycuma doğumlu, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Yüksek Okul Mezunudur. 1987 Yılında Çaycuma Belediyesinde İtfaiye şoförü olarak göreve başladı. 1998 Yılında İtfaiye Çavuşu, 2008 Yılında İtfaiye Amirliği ve 2012 yılında İtfaiye Müdürlüğü görevine atanıp halen aynı görevi yürütmektedir.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü - Veysel ÖZKAN

1962 Çaycuma Doğumlu, evli ve üç çocuk babasıdır. Yüksek Okulu mezunudur. 1987 yılında Çaycuma Belediyesinde Zabıta memuru olarak göreve başlamış olup, 1994-2007 yıllarında Hesap İşleri Müdürlüğünde Gider Tahakkuk Şefi olarak göreve devam etmiştir. 2007 yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü görevine atanıp, görevine devam etmektedir.

Mali Hizmetler Müdürü - Körpüş MISIRLI

1970  Zonguldak-Çaycuma doğumlu, Yüksek Okulu mezunudur. 2 çocuk annesidir. 1990 yılında Karapınar Belediyesinde Hesap İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 1992 Yılında Çaycuma Belediyesinde Muhasebeci olarak göreve başladı. 2004-2007 yılları arasında Hesap İşleri Müdürlüğü görevini yürüttü. 2007 Temmuz ayından itibaren Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Park ve Bahçeler Müdürü - Timuçin PAK

1976  Zonguldak doğumlu, Evli 2 çocuk babası. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü mezunu olup, 1998 Yılında Peyzaj Mimarı olarak göreve başladı ve 2014 Yılında itibaren Park ve Bahçeler Müdürlüğünü Vekâleten yürütmektedir.

Su ve Kanalizasyon Müdürü -  Mustafa BOŞNAK

1976 Zonguldak - Devrek doğumlu, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği mezunu olup, 2013 yılında Çevre Mühendisi olarak göreve başladı. 2015 Yılından itibaren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Emlak ve İstimlak Müdürü - Cihan ARSLAN

1954  Zonguldak-Çaycuma doğumlu, Evli, 3 çocuk babasıdır. Yüksekokul Mezunudur. 1979 yılında Belediyede göreve başladı. 1979-2004 Yılları arasında  Hesap İşleri Müdürlüğü görevini yürüttü. 2014-2015 yıllarında Terminal Sorumlusu olarak görev yapmaktı. 2016 yılından itibaren Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Yazı İşleri Müdürü - Özlem KAYDIR

1969 Zonguldak doğumlu, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Fakülte Mezunu ve Mali Müşavirdir. 1998 Yılında Çaycuma Belediyesinde Tahsildar olarak göreve başladı. 2004-2009 Destek Hizmetler Müdürü olarak Satınalma Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 Yılından Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Zabıta Müdürlüğü - Mürsel Çoban

1971 Sultandağı doğumlu, evli ve 1 çocuk babasıdır. Güvenlik ve Adli Bilimler Yüksek Lisansı yapmıştır. 1995-2015 yılları arası Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı. 2015 yılında Belediyemize naklen atandı.