Daimi kadroya bir adım daha

Çaycuma Belediyesinde hizmet alım yöntemiyle çalışan işçilerin daimi çalışan kadrosuna geçmesi için bir adım daha atıldı. Bu kapsamda 168 çalışan sözlü sınava girdi

Çaycuma Belediyesi hizmetlerinde taşeron işçisi olarak çalışan işçilerin, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenleme çerçevesinde, daimi kadroya geçişi için sözlü sınav yapıldı. Sınavda 24 personele ağırlıklı olarak çalıştıkları alanlarla ilgili sorular sorulurken, 144 personelse branşlarına uygun olarak uygulamalı sınava tabi tutuldu. Çaycuma Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan sınava kadroya geçiş hakkı olan çalışanların tamamı katıldı. Çaycuma Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır’ın başkanlığında oluşturulan 5 kişilik komisyon, bizzat ilgili birim amirlerinin katılımı ve yönlendirmesiyle soru sorup uygulama yaptırırken, katılımcıların tamamı başarılı oldu. İlgili KHK gereğince 2 Nisan günü personelin kadro geçiş işlemleri tamamlanmış olacak.