Kasım Ayı Meclis Toplantısının 2’inci Oturumu

Çaycuma Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumu Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında gerçekleşti. Birinci oturumun meclis tutanağı okunarak oy birliğiyle kabul edildi. 2015 Mali Yılı Gelir Tarifesi komisyondan geldiği şekilde oy çokluğuyla kabul edildi.

2015 Mali Bütçesi ve bütçe kararnamesi ise oy birliğiyle kabul edildi. Çaycuma belediyesinin yeni bütçesi %50 artışla 30 milyon TL olarak belirlendi. 2015 yılı bütçesinin oy birliğiyle meclisten geçmesi nedeniyle Başkan Kantarcı, Mali Hizmetler Müdürü Körpüş Mısırlı, komisyon üyeleri ve meclis üyelerine teşekkür etti.
   Meclis gündem maddelerinin ardından sinevizyon eşliğinde Belediyenin Almanya seyahati ve belediye çalışmalarının ayrıntıları meclis üyeleriyle paylaşıldı.