Türk Halk Müziği Konserine Yoğun Katılım

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser verdi.

91’inci yıl Cumhuriyet konseri olarak planlanılan, ancak Ermenek’te yaşanan maden faciası nedeniyle öğretmenler günü etkinlikleri kapsamına ertelenen konser yoğun katılımla gerçekleşti.

Konsere; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Türk Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Tarık Arslan, Eğitim-Bir-Sen Çaycuma Temsilcisi İsmail Kırmızı ve çok sayada sanatsever katıldı.

Sevilen türkülerden oluşan koro ve solo olarak seslendirilen birçok parçaya misafirler de eşlik etti.

Topluluk Başkanı Ayşen Köktürk, konser sonrası katılanlara teşekkür etti. Kaymakam Keçeli ve Başkan Kantarcı, Köktürk’e çiçek takdim etti.