AKUT Çaycuma’da

Çaycuma Belediyesi’nin katkılarıyla AKUT Çaycuma’da “Bilinç Hayat Kurtarır” konulu Afet Bilinçlendirme Semineri verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Deniz Büyükyiğit, Selda Ertürk ve Burcu Yılmaz’ın Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenledikleri seminer’e Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hikmet Yazıcı, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Personeli, Belediye Meclis Üyesi Fuat Kalaycı, Yenimahalle muhtarı Devlet Hastanesi Güvenlik Amiri Teoman Temelkuran ve üniversite öğrencileri katıldı.

AKUT Sorumlusu Cevdet Cambaz’ın sunduğu seminer ilgiyle izlendi. Seminer sonrası AKUT heyeti Başkan Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Kantarcı AKUT heyetine üzerinde Kadıoğlu mozaiklerinin yer aldığı plaket ile Çaycuma’yı tanıtan broşür takdim etti.