Çaycuma'da Anket Sonuçları Açıklandı;

Vatandaşlardan Kantarcı’ya Tam Destek

Çaycuma Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine yaptırılan memnuniyet anketi sonuçları açıklandı.

Mahalle seçmen sayılarıyla orantılı olarak 635 kişinin katıldığı anket sonuçlarına göre “Genel olarak düşündüğünüzde mevcut başkan Bülent Kantarcı'nın Belediye Başkanlığı performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna katılımcıların %61'i “başarılı + çok başarılı” dedi. “Başarısız + çok başarısız” diyenlerin oranı ise %18 iken, "Vasat" (orta) diyenler %9, “Fikrim yok” diyenlerin oranı ise %12.

Başkan Kantarcı’nın bir önceki döneme göre performansı da %72 ile “olumlu” bulundu. Başkan Kantarcı'nın tanınırlık oranı ise %78.

Anket sonuçlarından memnun olduğunu ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Belediyemizden bağımsız olarak yaptırılan anket sonuçları kendimizi ölçmemize yaradı. Zaman zaman bu tür anketlerle halkımızın nabzını tutmaya devam edeceğiz. Sadece memnuniyetle ilgili değil, mahalle ve sokak bazında çalışmalarımıza da yön verecek sorularla haklımızın isteği doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz.”dedi.