Çaycuma’da Kültür Projesi

Başkan Kantarcı, kültür projesi kapsamında Çaycuma’ya gelen heyeti ağırladı.

Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Sağlık Turizmin Geliştirilmesi projesi kapsamında, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya ziyaret gerçekleşti. İsviçre Türk Hekimleri ve Sağlık Çalışanları Birliği (İTHSAB) Genel Başkanı Dr. Cankut Yüksel, Sema Yüksel, ALDA yetkilisi Diego Santalina (VeGal), Prof.Dr. Mustafa Sözen, Bülent Ecevit Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Doç.Dr. Zuhal Kunduracılar, Çaycuma MYO’dan Yrd. Doç.Dr. Neşe Köktürk, Devrek MYO’dan Öğr.Gör. Afitap Bulut, Özel Can Diyaliz Merkezinden Dr. Bünyamin Altundal, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Uğur Akdeniz ve Dedeman Otel Satış Müdürü Serkan Ersoy’dan oluşan ekip bölge gezisinin ardından Çaycuma Belediyesi’nde ağırlandı. Başkan Kantarcı, heyete Çaycuma halkında bilgiler verdi. Ardından Çaycuma tanıtım broşürü ile üzerinde Kadıoğlu mozaiklerinin yer aldığı plaket takdim etti.