Çaycuma’ya Modern Ahşap Otobüs Durağı

Modern ahşap otobüs duraklarının seri üretimi başladı.

Çaycuma Belediyesi otobüs duraklarını kendi marangoz atölyesinde üretmeye başladı.

Belediye marangoz atölyesinde; çocuk parkı, oturma grupları, kamelya ve bank üretiminin ardından modern ahşap otobüs duraklarının da seri üretimi başladı.

Belediyenin 30 yıldır kapalı olan mobilya atölyesini hizmete açan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bundan sonra binlerce lira harcayarak dışarıdan çocuk parkı, oturma grupları, kamelya, bank almayacağız. Dışarıdan aldığımız 3 marangoz arkadaşa belediye personelinden de takviye yaparak 30 yıldır kapalı olan marangozhanemizi hizmete açtık.Burada metal ya da plastik yerine ağaç kullanarak her türlü ihtiyacımızı gidermekteyiz. Gerçekten üreten bir belediye olmak için demirci ustaları, marangozlar, boyacılar arıyoruz. Bu sayede istihdam da yaratıyoruz. Gençlerimiz meslek öğreniyor. Özellikle oturma grupları ve çocuk parklarını 4’de 1 fiyatına mal ediyoruz. Modern ahşap otobüs durakları için örnek çalışma yaptık. Şimdi seri üretime geçtik.”dedi.