Çaycuma Yeni Yıla Böyle Girdi

Çaycuma Belediyesi’nin katkılarıyla Çaycuma Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen yılbaşı konserinde gençler doyasıya eğlendi. Atatürk anıtı önünde saat, 20.00’de başlayan konser geç saatlere kadar devam etti. Saat 00.00’da Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yeni yıl konuşması ve havai fişek gösterisi ile Çaycuma yeni yıla coşkuyla girdi.

Başkan Kantarcı konuşmasında, “2015 yılının başta ilçemize, ülkemize, tüm insanlığa ve hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine neden olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Ardından Çaycuma Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kantarcı, doktor, hemşire ve hastane personeli ile de bir süre sohbet etti yeni yıllarını kutladı. Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Başkan Kantarcı itfaiye personeline iyi nöbetler diledi.