ÇAYCUMA KARA TESLİM OLMADI

Çaycuma Belediyesi karla mücadelede başarılı oldu.

Çaycuma’da yoğun kar yağışı Belediye ekibinin gece gündüz çalışmalarıyla hayatı olumsuz etkilemedi. Belediye ekipleri 24 saat çalışarak kapanan yolları açtı, tuzlama yaptı. Ayrı bir ekip ise karla kaplanan kaldırımları temizleyerek yayaların daha rahat ulaşımlarını sağladı. Belediye, Beyaz Masa’yı 24 saat açık tutarak vatandaşların Alo 153 araması, kapanan yolları ve sorunları bildirmesi sağlandı. Beyaz Masa ekibi ise teyakkuz halindeki Belediyenin Karla Mücadele Ekiplerini yönlendirmesi olası olumsuzlukların önüne geçti.

Vatandaşlar ise gece yapılan çalışmaların fotoğrafını sosyal paylaşım sitelerinde Belediyeye teşekkür ederek paylaşmaları, Çaycuma Belediyesinin karla mücadelede başarılı olduğunun ayrı bir göstergesi oldu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kar süresince Belediye ekiplerinin ve beyaz masanın (alo 153) yirmi dört saat hizmet vereceğini ifade ederek, “Aralıksız yağan kara rağmen Çaycuma yolları temiz. Yollarda sıkıntı yaşanmıyor ve tuzlama çalışmaları sürüyor. Gece boyu çalışan fedakar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.