Müftü Keskin’den, Başkan Kantarcı’ya Veda Ziyareti

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine tayini çıkan Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Kantarcı, 3 yılı aşkın süredir Çaycuma’da görev yapan Müftü Keskin’e yeni görev yerinde başarılar diledi. İlçede görevli iken vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkan Kantarcı; “Belediye olarak Müftülüğümüzün düzenlediği programlara destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hatırlanacağı üzere Nisan ayında Müftülüğümüzle ortaklaşa Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinliği düzenledik. Güzel bir birliktelik oluşturduk. Müftülüğümüz de dahil, Belediye olarak Çaycuma’daki kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve uyum içerisinde çalışmaktayız. Bu kurumlar arası uyum Çaycuma’da özlenen ve beklenen tabloydu.
   Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine tayini çıkan sayın Müftümüz, ilçemizdeki görev süresi içinde çalışkanlığı ve üretkenliği ile dikkat çekmiştir. Kendisine yeni görev yerinde sağlık ve başarılar diliyorum.”dedi.

Üç yılda ilçede birçok hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Müftü Keskin ise; “Veda ziyaretlerimiz çerçevesinde Çaycuma belediye başkanımız sayın Bülent Kantarcı beyefendiye ziyarette bulunduk. Hizmetlerimiz sırasında zaman zaman belediyemizden destek aldık. Yakın ilgisinden dolayı değerli başkanımıza teşekkür eder, güzel Çaycuma'mıza yakışır hayırlı hizmetlerde bulunmasını dilerim."dedi.