Çaycuma Belediyesi’ne Almanya'dan 3. İtfaiye Aracı

Seçim vaadinde “İtfaiyeciler gözbebeğimiz” diyen Başkan Kantarcı, ilçeye yeni itfaiye araçları kazandırmaya devam ediyor.

15 kişilik belediye heyetiyle Almanya’nın Lennestadt ilçe belediyesi ile yapan temaslarda Alman belediyecilik işleyişi, itfaiye ve diğer birimlerin işleyişinin incelenmesinin ardından Başkan Kantarcı’nın girişimleriyle Belediye İtfaiye parkına Almanya'dan 3. araç da eklendi. İtfaiye parkına yeni eklenen 30 metre merdivenli araç ilçe merkezinde büyük ilgi gördü.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Kantarcı, “İtfaiye araçlarımızın temini için olağanüstü gayret gösteren Lennestadt Uyum Meclisi Başkanı Nedim Kalembaşı’na, başta Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ve oda yönetimi olmak üzere, katkı sağlayan değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. Yeni itfaiye araçlarının Çaycuma’ya hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.