Çaycuma Belediyesi İlk Kez Fuara Katıldı

Çaycuma Belediyesi 22-23-24-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (Emitt) katıldı. Tarihinde ilk kez fuara katılan Çaycuma Belediyesi, fuarda açacağı stantla bölgedeki turizm yerlerini dergi, broşür ve görsel slaytlarla tanıtıyor. Çaycuma Süt Ürünleri firmasının ayranı, Çaycuma standına gelen konuklara ikram ediliyor. Slaytlarda ise Kadıoğlu mozaikleri, Çayır mağarası, su kemerleri ve Filyos Antik Kent gösterilmekte. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na ait 8 nolu fuar salonunda Zonguldak bölümünde; Devrek, Çaycuma, Ereğli  ve Zonguldak Valiliği Kültür Müdürlüğü yer aldı. Fuarda Çaycuma Belediyesi Basın Müşaviri Sezai Bilici’nin temsil ettiği Çaycuma standına İstanbul’da yaşayan Çaycumalıların yanı sıra fuara gelen konuklar ilgi gösterdi.
   Fuara ilk defa katıldıklarını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,  “İlçemizin sosyal, kültürel ve turizm konusunda tanıtıma ihtiyacı var. Bu güne kadar ilçemiz fuarlarda yer almıyordu. İlk kez katıldığımız bu fuarla bu konudaki eksikliğimizi de gördük. Bu deneyimle ileride katılacağımız fuarlarda daha kapsamlı ve ses getiren stantlarımızla ilçemizi en güzel şekilde tanıtacağız.’’ dedi.