Kilitli Parke Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çaycuma’da bisiklet yolu ile kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle Ulucami mevkiinde devam eden kilitli parke yol çalışmalarıyla birlikte bisiklet yolu da yapılıyor. Uzun yıllar ihmal edilen bu mevkide ara yollar ve bağlantı yollarına da parke döşeniyor. Aynı mevkide doğalgaz çalışması nedeniyle tahrip olan yollar kilitli parke ile düzeltiliyor.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konu hakkında, “Kilitli parke çalışmalarımızla birlikte yollarımız bisiklet yoluna da kavuşuyor. Daha modern bir Çaycuma için çalışmalarımız tüm makine ve ekibimizle aralıksız devam etmekte. Bir yandan yeni imar yolları açılırken, diğer yandan bu yolların kilitli parke çalışmaları da devam etmekte.”dedi.