Bulvarlarda Alt Yapı Çalışmaları Hızlandı

Çaycuma Belediyesi, Atatürk Bulvarının ardından Nihat Kantarcı Caddesinde de alt yapı çalışmalarına başladı. Bulvarları yeni baştan yapan Çaycuma Belediyesi, Nihat Kantarcı Caddesinde beton üzerine yapılan asfalt katlamasını kırarak tesviye çalışmalarına başladı. Elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı caddede yağmur suyu şebeke çalışmaları da başladı. Alt yapı çalışmalarının ardından cadde, yaya ve bisiklet yollarıyla yeni baştan yapılacak.
Konu hakkında açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “50 yıl sonrasını planlayarak Modern, yaşanabilir bir Çaycuma inşa ediyoruz. İki bulvarımızda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Bu bulvarlarımıza yeni imar yolları bağladık. Bu imar yollarıyla alternatif ulaşım güzergahı oluşturduk. Bulvarlarımızda engellilerimizi de düşündük. Çalışmalar sonunda bulvarlarımız Çaycuma’mıza yakışır, modern hale gelecek. Çalışmalar sırasında verilen rahatsızlığı anlayışla karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.