İlçe Merkezinde Yayalaştırma Projesi Başladı

Çaycuma’da bulvarların yenilenmesi devam ederken, ilçe merkezinde de yayalaştırma projesi başladı. Yayalaştırılan Çaycuma çarşı merkezine Mekik (mini tren) ve elektrikli golf arabaları ulaşımı sağlayacak.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, "Şuanda ilçe merkezi Cumhuriyet Meydanında çalışmalarımıza başladık. Atatürk heykelinden başlayarak çarşı merkezine kadar olan kısmı yayalaştıracağız. Yaya bölgesi içine normal araçlar giremeyecek ama burada ulaşımı sağlamak için mekik ve elektrikli golf arabalarımız olacak. Alt yapı ile beraber elektrik, doğalgaz kazıları yapıldı. Bu kazılar ile beraber Çaycuma’nın yollarını ve meydanlarını yeniden elden geçirme fırsatı bulduk. Hemşehrilerimiz biraz sıkıntı çekiyor ama çok kısa zamanda tamamlayacağız. Çaycuma çevrede ve hatta Türkiye’de sayılı örnek yerleşim yerlerinden biri haline gelecek. Buradan bize katlandıkları için sevgili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biliyorum ki güzel bir Çaycuma’yı hep beraber onlarda bekliyorlar. Umuyorum ve diliyorum ki en kısa zaman da bizimde çalışmalarımız sona ermiş olur" dedi.

ANİMASYON VİDEO;