BAŞKAN KANTARCI'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesaj şu şekilde;
"Dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklarımız annelerimiz başımızın tacıdır.
Doğumdan itibaren en saf ve temiz duygularıyla bizleri yetiştiren,ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz ve hayat boyu en büyük destekçimiz olan annelerimiz, ailemizin ve toplumumuzun da temelidir. Bu nedenle  emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük mutluluk olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizi, yalnızca belirli günlerde değil,
yaşam boyu sevgiyle kucaklamalıyız.

Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.