GENÇLİK, GELECEKTİR!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şöyle dedi; " Ulu Önder Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmış, bir ülkenin makus talihini değiştirmiştir. Ulusumuz, kadını erkeği, genci, yaşlısı, çocuğuyla topyekun tarihin akışını değiştiren, dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele vermiştir.

Ulu Önder Atatürk, 'Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir' demiştir ve 19 Mayıs’ı gençlere armağan etmiştir.

Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik ve çağdaş Türkiye yolunda yorulmadan, usanmadan yürüyeceğiz.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda etmekten bir an bile çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."