THM Topluluğundan “Yaza Merhaba” Konseri

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Kültür ve Sanat Merkezinde “Yaza Merhaba” konseri düzenlendi.

Kültür ve Sanat Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Jandarma Başçavuş Ruhi Çevik, ADD Çaycuma Şube Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma ve Çevre Köyleri Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte birbirinden güzel türküler seslendirildi. Konser sonunda Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuşma yaparak Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Toğluluğu Başkanı Ayşen Köktürk’ü ve şef Ertuğrul Karabulut’u tebrik ederek çiçek takdim etti.