Çaycuma’ya Modern Lostra

Çaycuma’da ayakkabı boyacıları için, belediye tarafından modern görünümlü lostra (Ayakkabı boyanılan yer)yapıldı.

İlçe merkezinin yayalaştırılmasının ardından çevre düzenlemesi yapan Çaycuma Belediyesi, ayakkabı boyacılarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak amacıyla modern görünümlü bir lostra yaptı.

12 kişinin hizmet verebileceği lostra, şehre modern görüntü verecek şekilde tasarlandı. Ayakkabı boyacılarının hizmet vermediği zamanlarda ise vatandaşların oturma ve dinlenme yeri haline gelen lostra büyük beğeni aldı.

Modern görüntü ile ilçeye yakışır lostra tasarlandığını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yayalaştırılan ilçe merkezine yeni düzenlemelerin de yapılacağını söyledi.