Yaşanabilir ve Engelsiz Çaycuma Turu

Çaycuma Belediyesi Bisiklet Kulübü, “Yaşanabilir ve Engelsiz Çaycuma Turu” düzenledi. Turun son etabına Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da katıldı.

İstanbul’da avukatlık yapmakta olan Çaycuma’lı Şahin Çarşanbalı “engelsiz ve yaşanabilir bir Çaycuma için pedalla ” sloganı ile 7 Haziran 2015’te İstanbul’dan bisikleti ile yola çıktı. Aynı zamanda Çaycuma Belediyesi Bisiklet Topluluğu üyesi olan Şahin Çarşanbalı turunu 5 günde tamamladı. Bu süre içinde 56 saat bisiklet kullandı 450 km yol kat etti. Çaycuma’ya 11 Haziran 18.20’de giriş yapan Çarşanbalı’yı şehrin girişinde Velioğlu Mahallesi gençlik topluluğu ve Çaycuma Bisiklet Topluluğu karşıladı ve Çaycuma Köprü girişine kadar iştirak ettiler. Çaycuma köprü başında ise Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Çarşanbalı ve arkadaşlarını karşıladı. Şehir merkezine kadar birlikte bisiklet yollarını kullanarak bisiklet kullandılar. Bülent Kantarcı yaşabilir ve engelsiz Çaycuma turunu tamamlayan Çarşanbalı’yı tebrik etti ve bu faaliyetlerin devam etmesini, ilçemizde güzel şeylerin olduğunu ifade etti.