ÇAYCUMA’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Çaycuma’da yeni pazaryeri, köy minibüs durakları ve sosyal tesisler faaliyete geçti. Tuhafiye pazarı ve köy minibüsleri yeni pazaryerinde hizmet verecekler. Köyden minibüsle gelen vatandaşlar yeni pazaryerindeki Minibüs Terminelinden ÇOMBÜS'lerle ücretsiz şehir içine ulaşabilecekler. Ayrıca ÇOMBÜS'ler mahallelerden de pazar yeri ve Minibüs Terminaline vatandaşları ücretsiz ulaştıracak.

Çaycuma’da Filyos çayı kenarına inşa edilen kapalı ve açık pazaryeri tamamlandı. Tuvaletler, Kafeterya ve restaurat kısımlarının da tamamlandığı yeni Çaycuma Pazaryerinde köy minibüs durakları da bu günden itibaren faaliyete geçiyor. Şehir içine girmeden pazaryeri alanında oluşturulan duraklarda indirilecek yolcular ÇOMBÜS'lerle ücretsiz şehir içine ve mahallelere ulaşabilecekler. Mahallelerden de aynı şekilde yeni Çaycuma Pazaryerinde ÇOMBÜS'lerle ücretsiz ulaşım sağlanacak.
Sebze pazarı ise, 24 Temmuz Cuma gününden itibaren Çaycuma Belediyesinin yapmış olduğu yeni kapalı pazaryerinde faaliyet göstermeye başlayacak.
Proje kapsamında otoparkların yapımı da önümüzdeki günlerde başlayacak.