Çaycuma’da Taksi Durakları Artık Daha Modern

Çaycuma Nihat Kantarcı Caddesi ne bağlanan Burunsuz Sokak üzerinde faaliyet gösteren PTT Taksi Durağı artık yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Günden güne Çaycuma’da yaşanan yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda Çaycuma Belediyesi tarafından projelendirilen bankamatikli taksi durakları faaliyete geçmeye başladı. Site Taksi ve Terminal Taksi durağının adından PTT Taksi durağı da Katlı Otopark önünde yapılan bankamatikli taksi durağına geçti. Terminal Taksi durağına ise ilk ATM konuldu.

Taksi duraklarının modern hale geldiğini ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, taksici esnafına bol kazançlar dileyerek “Hayırlı olsun” dedi. Başkan Kantarcı diğer taksi duraklarını da aynı proje kapsamında yenileneceğini de sözlerine ekledi.