Başkan Kantarcı’dan Kadir Gecesi Mesajı

Kadir Gecesi nedeniyle dayanışmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin daha iyi idrak edilmesi gerektiğini ifade edenÇaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı;

“Kur'an-ı Kerim'in indiği, gökyüzünün de, yeryüzünün de nurlandığı Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz.

İnsanları karanlıktan aydınlığa çıkaran, doğru yolu gösteren ve Peygamber Efendimizin en büyük mucizelerinden biri olan Kur'an-ı Kerim, bu gecede inmeye başlamıştır.
Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.

Kadir Gecesi ile birlikte bayram sevinicini yaşamaya hazırlandığımız bu günlerde,  tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini diliyorum."dedi.