ÇAYBEL’le Çaycuma Güzelleşiyor!

Çaycuma Belediyesi’nin şirketi ÇAYBEL, ilçeye katkı vermeye devam ediyor.  ÇAYBEL’de üretilen beton, ahşap yapı elemanları ve kent mobilyaları değişen Çaycuma’yı daha modern hale getiriyor. İlçe merkezinde ÇAYBEL’de üretilen beton modern çeşmenin ilki faaliyete geçti. Manuel basma tuşuyla çalışan çeşme su israfını da önlüyor!
Ayrıca Çarşı Meydanı için, Belediye’nin Marangoz atelyesinde üretilen ilk dairesel oturma bankı da hizmete girdi. Ardından seri üretime başlandı. Yakında ilçe merkezindeki banklar yenileri ile değiştirilecek.
Çaycuma, ÇAYBEL’in ürettiği kent mobilyalarıyla daha modern ve yaşanabilir hale geliyor. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile değişim rüzgarları esen Çaycuma’da vatandaşlar da hizmetlerden oldukça memnun.