ÇÖMBÜS’e Belediyeden Modern Otobüs

Kantarcı; “Kent İçinde Otomobilinizle Vedalaşın”

Çaycuma Belediyesi ilçeye bir araç daha kazandırdı. Yeni alınan Belediye Otobüsü, Çaycuma’daki ÇOMBÜS filosuna katıldı. Otobüs, ilçe merkezinden kapalı pazaryerinin de yer aldığı yeni Köy Minibüsleri Terminaline ücretsiz servise başladı. Engellilere de uygun modern, klimalı 47 kişilik otobüs için yeni güzergah belirlendi. Kapalı Pazaryerinden kalacak olan Belediyenin ÇOMBÜS’ü; Mezbaha, Erkek Yetiştirme Yurdu, Atatürk İÖO, Vergi Dairesi, Emniyet, Yeşilkent sitesi, Belediye, katlı otopark, Nihat Kantarcı caddesi, Sosyal Tesisler kapısı, Karayolları, Kültür Sarayı, Korudüzü, Denizkızı Kavşağı’ndan yeniden pazaryerine ulaşacak. Gün boyu sürekli çalışacak olan Belediyenin ÇOMBÜS’ü vatandaşları ücretsiz taşıyacak.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni alınan otobüsün Çaycuma’ya hayırlı olmasını dileyerek,  engelli yurttaşların rahatlıkla binebilmeleri için bu aracı özellikle tercih ettiklerini ifade etti. Başkan Kantarcı, “Çaycuma bir trafik keşmekeşi içinde boğuluyordu. Toplu taşıma gibi bir kavram geliştirilmediği için herkes özel otomobilini kullanmak zorunda kalıyordu. ÇOMBÜS projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimin kent içinde otomobilleri ile vedalaşma vakti geldi. “dedi.

ÇOMBÜS GÜZERGAHLARI İÇİN TIKLAYIN; http://caycuma.bel.tr/kent/combus.htm