Filyos Çayının Doğusuna Belediye Veznesi

Çaycuma’nın büyümesi ve gelişmesi karşısında Çaycuma Belediyesi hizmet ağını da genişletti.

Filyos Çayının doğusunda yer alan semtlere hizmet vermek üzere Terminal Tesislerinde Tahsilat Veznesi açılıyor.

Vatandaşlar, ön ödemeli sayaçlara su yüklenmesi, su faturası, Çevre Temizlik Vergisi, Emlak Vergisi, kira gibi Belediye ödemelerinin tümünü bu vezneden yapabilecek.  Terminal Tesisleri içerisindeki bankamatiklerin yanına kurulacak olan Tahsilat Veznesi; İstasyon, Gemiciler ve Velioğlu Mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ilçenin değişerek geliştiğini ve büyüdüğünü ifade ederek, “Filyos Çayının doğusunda ikamet eden hemşehrilerimiz, Belediye Binasına uzak kalmakta. Biz hizmeti onların ayağına getireceğiz. İlçemize hayırlı olsun.”dedi.