İstasyon’a Revize Doğalgaz

Çaycuma Belediyesi’nin talepleri sonucu Akmercan firması Filyos Çayı doğusunda (İstasyon bölgesi) revize programla doğalgaz çalışmalarını yeniden başlattı. Bölgede şebeke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Çaycuma'da 22 Ekim itibarı ile Doğalgaz şebekesine ait bilgi; 2.000 adet servis kutusu, 9.500 mt çelik boru, 4.950 toplam abone, 2.800 halihazirda gaz kullanan abone bulunmakta. Çaycuma, kısa sürede yüksek oranda doğalgaza geçti. Son olarak Pehlivanlar mahallesine de gaz verilmeye başlandı.
Konu hakkına açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Halkımızdan gelen istek ve Belediyemiz talepleri sonucu, Filyos Çayı doğusunda revize programla doğalgaz çalışmaları yeniden başladı. Akmercan ve çalışanlarına, Belediyemiz ve Çaybel şirketimizin çalışanları ile özellikle doğalgaza geçme konusunda duyarlı olan Çaycuma halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi.