FAALİYETE GEÇEN BELEDİYE VEZNESİNE ZİYARET

İstasyon'da düzenlenen aşure etkinliğinin ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile birlikte eski Belediye Başkanı Osman Metin Yurtbay, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP İlçe Başkanı Fuat Kalaycı, belediye meclis üyeleri, Terminal Tesisleri’nde hizmete giren Belediye Veznesi ve irtibat bürosunu ziyaret ettiler. Başkan Kantarcı, “Belediyemizin şubesi diyebileceğimiz bu büroda, belediye ile ilgili her türlü işler yapabilecek. Amacımız, ayırmak değil. Amacımız, hizmeti herkesin ayağına getirmek. Vatandaşlar bu şubeden, ön ödemeli sayaçlara su yüklenmesi, su faturası, Çevre Temizlik Vergisi, Emlak Vergisi, kira gibi Belediye ödemelerinin tümünü bu vezneden yapabilecek.” dedi.