Çaycuma Belediyesinden Spora Katkı

Çaycuma Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Taekwondo kursuna malzeme desteğinde bulundu.  10 adet raket ellik, 10 adet darba yastığı, 10 adet safeguard, kask, yüz korumalı kask ve kum torbası düzenlenen törenle teslim edildi. Barabaros Kutlutaş Ortaokulu salonunda düzenlenen törene; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erkan Arslan, Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürü Harun Toksoy, kursiyerler ve kursiyer aileleri katıldı.
Taekwondo kursiyerlerinin gösterilerinin ardından Çaycuma Belediyesi tarafından temin edilen malzemeler Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı tarafından sporculara verildi. Başkan Kantarcı, Belediye olarak genlerin her zaman yanında olduklarını, sporun her alanına destek verdiklerini ifade etti. Katkılarından ötürü Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen’e plaket taktim edildi.