Kantarcı Rektör Özer’le görüştü

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Bazı belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Özer, Çaycuma’daki Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünün, meslek yüksekokulunun tüm programlarının ve önümüzdeki dönemlerde öğrenci kabul etmeye başlayacak olan Sivil Havacılık Yüksekokulu bölümleri ile aynı kampüste hizmet veren Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezinin ilçenin geleceği için önemli yatırımlar olduğunu söyledi.

ÇAYCUMA KAMPUSU GELİŞMEYE ÇOK AÇIK

Günümüzde bilginin stratejik değeri nedeniyle üniversitelerin kazandığı öneme işaret eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, Çaycuma’da bulunan BEÜ kampusunun her yönüyle gelişmeye müsait olduğunu ve üniversite yönetiminin bu olanağı mutlaka değerlendirmesi gerektiğine işaret etti. Rektör Özer ise buna yanıt olarak, BEÜ’nün her türlü işbirliğine açık olduğunu ve kendilerine gelecek tüm önerileri değerlendireceklerini ifade etti. Başkan Kantarcı ziyaret anısına Rektör Özer’e bir hatıra plaketi sundu.