Vatandaşın tek mesajı yetti

Velioğlu Mahallesi Gedikler mevkiindeki iki haneye ulaşan stabilize yol yoğun yağış nedeniyle hasar gördü. Toprak kayması sonucu yolun kullanılamaz duruma gelmesi üzerine evlerine ulaşmakta güçlük çeken mahalleliler adına Osman Gedikli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya sosyal medya üzerinden durumu bildiren bir mesaj gönderdi. Başkan Kantarcı, mesajın ulaşmasının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini mahalleye yönlendirildi. Yaklaşık 70 metre uzunluğundaki yol ekiplerce temizlendi ve tesviyesi yapıldı. Daha sonra çakıl dökülerek kaplaması yapılan yol kısa sürede hizmete açıldı.

BU KEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Daha önce yoldaki bozulmayı bildiren Osman Gedikli bu kez Başkan Kantarcı’ya “Her şey için teşekkürler. Mağduriyetimiz giderildi. Belediye çalışanları çok ilgilendi” mesajı gönderdi.