Belediye kompleksinin sözleşmesi imzalandı

Çaycuma Belediyesi hizmet binasının yapım sözleşmesi imzalandı.

Çaycuma Belediyesi yeni hizmet binasının yapımı işinde bir eşik daha aşıldı. 4 Ocak tarihinde ihalesinin yapımı ardından, yasal prosedür tamamlandı ve yapı sözleşmesi de imzalandı. Sözleşmeyi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Akçelik firması adına da Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Erdoğan imzaladı. Makamında yapılan imza töreninde konuşan Başkan Kantarcı, “4 Ocak tarihinde ihalesini yaptık. Bugün itibariyle de sözleşmeyi imzalıyoruz. Çaycuma’ya, yapımcı, firmamıza, belediyemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

YILSONUNDA BİTECEK

Yapımcı firma Akçelik’in Genel Müdürü Yasin Erdoğan ise, “Öncelikle Çaycuma’mıza hayırlı olsun. En uygun teklifi vererek kazandığımız ihalenin sözleşmesini imzalıyoruz. İnşallah çok başarılı bir şekilde, kazasız, belasız inşaatı bitireceğiz” dedi. Kantarcı, firmadan, inşaatı zamanından önce bitirme sözü de aldı. Sözleşme uyarınca, yer teslimi yapılan inşaat 1 Şubat’ta başlayacak ve kabası yıl sonunda bitmiş olacak.