Çaycuma 14 Şubat’ı Doyasıya Kutladı

Çaycuma Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel bir kutlama programı düzenledi. Gün boyu süren kutlamalarda, Belediye Bandosu özel bir konser verdi. Grup Reverans da seslendirdiği şarkılarla katılımcıları coşturdu.
Yadigar Akdereli ve Atakan Çarşamba isimli genç çiftin nikahı da program kapsamında kıyıldı.  Ardından nikah memuru Ramazan Özdede aile cüzdanını geline taktim etti. Özdede, genç çiftlere nasihat vererek mutluluklar diledi. Nikah sonrası dans eden çiftlere vatandaşlar da eşlik etti.
Programa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Eski Belediye Başkanlarından Orhan Yardımcı, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Belediye Meclis Üyesi Fuat Kalaycı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kutlamalar 14.00’de başlayıp, 18.00’de sona erdi.