Başkan Kantarcı: ''Ülkemiz son derece kötü günler yaşıyor''

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Ülkemiz son derece kötü günler yaşıyor. Her gün bir başka yerden gelen katliam haberleriyle sarsılıyoruz. Daha önce yaşanan katliamların, şehitlerimizin acısı henüz içimizde közlenmemişken bu kez Ankara’dan acı haber geldi. Dün akşam saatlerinde, mesai sonrasında, evlerine dönmek için işyerlerinden ayrılan askeri personelin araçlarına bombalı saldırı düzenlendi. Gelen bilgilere göre, 28 yurttaşımız hayatını kaybetti. 65 yurttaşımızın ise hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Kim ve hangi örgüt tarafından yapılmış olursa olsun, ülkemizi bir kargaşa ortamına sürüklemek, korku ve panik ortamı yaratmak için gerçekleştirildiği kesin olan bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, başta Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları olmak üzere aziz halkımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı yurttaşlarımızınsa bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum."