THM Korosu’ndan muhteşem konser

Çaycuma Belediyesi THM Korosu, Çanakkale Zaferi nedeniyle verdiği konserle dinleyicilere Çanakkale ruhunu yaşattı

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılı nedeniyle bir konser verdi.  Şef Ertuğrul Karabulut yönetimindeki koro, seslendirdiği 12 türkü ile dinleyenlere Çanakkale ruhunu yaşattı. “Dur Yolcu” adıyla Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde, 18 Mart Cuma günü yapılan konser, slayt gösteri ve şiirlerle bambaşka bir atmosfere büründü. Konsere Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Ruhi Çevik, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, CHP eski Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve kalabalık bir dinleyici topluluğu katıldı. Etkinliğin sonunda Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Koro Şefi Ertuğrul Karabulut ile THM Korosu Topluluk Başkanı Ayşen Köktürk’e teşekkür ederek çiçek sundu.