Çaycuma lale bahçesi gibi

Çaycuma Belediyesinin diktiği 10 bin lale ilçede muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Çaycuma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yetiştirilen 10 bin adet lale yeşil alanlara dikildi. Şehrin farklı noktalarına dikilen lalelerin açmaya başlaması muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Rengarenk görünümleriyle ilçeye görsel zenginlik katan laleler, Çaycumalılardan da tam not aldı.

ÇAYCUMA ÇİÇEK BAHÇESİ OLACAK

Her kavşakta farklı renkte lalelerle görsel tasarım yaptıklarını anlatan  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Şehre yapılan yatırımların haricinde estetiğine de özen gösteriyoruz. Şimdiye kadar yeşil alanlara 10 bin lale diktik. Laleler, Çaycuma caddelerinde çok güzel bir görüntü oluşturdu. Yeşil alanlara, bulvarlara, caddelere, sokaklara yepyeni bir nefes kazandırdı. Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesine 10 bin adet daha lale soğanı ekerek deneme üretimi yapıyoruz.Kendi üretimimizle Çaycuma’yı çiçek bahçesi yapacağız. Çalışmamız hem estetiğe, hem de duygulara hitap ediyor” dedi.