Barış ve huzur getirsin

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Regaip Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, “Başta ülkemize, komşularımıza, İslam alemine ve dini, dili, ırkı ne olursa olsun tüm dünya insanlığına barış ve huzur getirmesi en büyük temennimdir” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kantarcı mesajında, “Ülkemizin son derece çalkantılı bir süreçten geçtiği günlerde Regaip Kandilini kutluyoruz. Bugün, aynı zamanda, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruklandığı, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcını da müjdelemektedir.  Böyle günlerde geçmişin muhasebesi yapılmalı, şimdinin ve geleceğin programı iyilikler temel alınarak çizilmelidir. Öte yandan böyle kutlu günler, ‘Kimiz? Nereden geldik? Nereye gidiyoruz?’ gibi soruların daha derinlikli sorulup, samimi cevaplar verildiği günler de olmalıdır” dedi.

BARIŞ VE KARDEŞLİK EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ŞEYDİR

Kantarcı mesajını, “Regaip Kandili'nin ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesini diliyorum. Başta ülkemize, komşularımıza, İslam alemine ve dini, dili, ırkı ne olursa olsun tüm dünya insanlığına barış ve huzur getirmesi en büyük temennimdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının mübarek Regaip Kandili'ni kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”