ÇAYCUMA BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Çaycuma Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş görüşmeleri sona erdi. Belediye ile sendika bir yıllık sözleşme imzaladı.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza töreninde, 40 işçiyi kapsayan, bir yıllık dönemde geçerli olacak sözleşmeyi Belediye Başkanı Bülent KANTARCI ile Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin ATAYAN birlikte imzaladı. İmzalanan sözleşme sonrası Şube Başkanı Tahsin ATAYAN, ‘‘Sayın Başkanımızın bize yaklaşımı ve sözleşmenin masa başında bitmesi için yaptığı gayrete teşekkür eder yeni sözleşmenin hepimize hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.
   Belediye Başkanı Bülent KANTARCI, ‘‘Önümüzde ki bir yıl için sendika üyesi işçi arkadaşlarımıza sınırlarımızı zorlayarak gücümüz oranında verilen artışla anlaşmaya varmış bulunuyoruz. Tüm çalışan arkadaşlarımızın üretime ve sosyal verimliliğe yönelik verdiği mücadelenin daha fazlasını vereceğini inanarak, toplu sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.