“Emekçilerimizin bayramını kutluyorum”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. Başkan Kantarcı mesajında şöyle dedi:

“1 Mayıs, 1890’dan bu yana, emekçiler tarafından, birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanıyor. Her 1 Mayıs’ta dünyanın dört bir köşesindeki emekçiler, bugünde, meydanlara çıkarak sorunlarını ve taleplerini dile getirip, bayramlarını kutluyor. Bizim ülkemizdeyse anlamsız gerginlikler yaşanıyor. Bu gerginlikleri bir an önce aşmamız gerekiyor. Emekçilerin, günlerini, bayram sevinciyle yaşayacağı bir atmosferi yaratmak ülkemizin demokratikleşmesi için önemli olduğu kadar, sosyal barışın sağlanmasına da katkı sunacaktır.

Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyorum. İlçemizin daha yaşanabilir olması için emeğiyle katkı sunan tüm belediye çalışanlarıyla ilişkilerimi bu ilke doğrultusunda düzenliyorum. Bulduğum her fırsatta, özverili çalışmalarıyla Çaycuma’yı bir adım öne çıkaran Belediyemiz çalışanlarına teşekkür etmeyi borç biliyorum. Bu duygularla başta belediye personelimiz olmak üzere, emeğiyle geçinen tüm insanların bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum.”