İtfaiyeden Yangına Zamanında Müdahale

Çaycuma Belediye İtfaiyesi çıkan çatı yangınını kısa sürede söndürdü.
Çaycuma’nın Kahyaoğlu Caddesinde B.A.’ya ait bir binanın çatısında yangın meydana geldi. Olayın Çaycuma İtfaiyesine haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına aldı. Çaycuma Belediyesine ait iki aracın da takviye gelmesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma işlemi yapan Çaycuma İtfaiyesi, ilçe dışından başka ekip çağırılmasına ihtiyaç duymadan yangının büyümesini önleyerek söndürdü. Binanın terasının ahşap çatısı ve teras kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ise artık kağıtların sobada yakılarak imha edilmesinden dolayı bacadan cıktığı anlaşıldı.Çaycuma İtfaiye Müdürü Sabahattin Akyüz, baca temizliğinin önemine değinerek bina sahiplerini bacalarının bakımını yapmaları konusunda uyardı.