İNTERNET ANKETİ SONUÇLARI

Çaycuma Belediyesi’nin isteği üzerine bir internet sitesinde düzenlenen anketin sonuçları açıklandı.

Çaycuma Belediyesi’nin isteği üzerine 20 gün önce bir internet sitesinde başlayan 674 kişinin katıldığı anketin sonuçları açıklandı. “Çaycuma Belediye Binası için nereyi önerirsiniz?” sorusuna 282 (41,8) kişi “İnşaatı duran bina” yanıtını verdi. 255 (%37,8) kişi de “(Seka) Sosyal Bina”yı tercih ederek iki seçenek diğer seçeneklerin açık ara önüne geçti.
“Yeni bir alana yeni bina” seçeneği 71 (%10,6) oy alırken, “Mevcut bina” seçeneği 66 (%9,8) oyda kaldı.

BELEDİYE’DEN ANKET SANDIĞI

Çaycuma Belediyesi düzenlenen bu internet anketinin yanı sıra aynı soru ve şıklarla Belediye önüne “Anket Sandığı” koyarak vatandaşların eğilimini araştıracak. Bu sandığı belirli günlerde mahallelerde de gezdirerek geniş katılım sağlanması hedefleniyor.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, konu hakkında; “Belediye hizmetlerinde ben yaptım oldu, mantığıyla karar verilmeyecek. Önemli kararları halkımızla birlikte vereceğiz. Gerek internet üzerinden anketle, gerekse Belediye önüne koyacağımız anket sandığı ile halkımızın eğilimi belirlenecek. Bu eğilimler Belediye Meclisinde görüşülecek ve nihai kararı meclisimiz alacaktır.” dedi.