Berberler denetlendi

Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede kurulu 36 erkek kuaför salonunu denetledi.

Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler son olarak ilçede faaliyette olan 36 adet erkek kuaförünü denetledi. Kuaförleri işyerinin dahili temizliği, çöp kovaları, kullanılan alet edevatın hijyeni, aletlerin dezenfeksiyonu, iş önlüklerinin temizliği açısından denetleyen ekipler, gerekli uyarıları yaptı, tespit edilen eksiliklerin giderilmesi için kuaförlere süre verildi.

DENETİMLERİMİZ SÜRECEK

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, “Halkımızın gerek gıda güvenliğinin sağlanması, gerekse kuaförler gibi sıhhi açıdan önem taşıyan işletmelerin gereken hijyen koşullarını taşıyarak, halkımızın sağlığı açısından sorun yaratmaması için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu kez erkek kuaförlerini denetledik. Bir program dahilinde denetimlerimiz sürecek” dedi.