İlçe Merkezinde Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Doğalgaz çalışmaları ilçe merkezinde başladı..
Akmercan Doğalgaz Dağıtım San. ve Tic. Ltd. Şti. Batı Karadeniz Bölge Müdürü Bekir Selçuk ile Zonguldak sorumlusu Murat Tutal, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya Çaycuma’daki Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Doğalgaz çalışmalarının Devlet Hastanesi çevresinde başlandığı,  ardından ilçe merkezinde çalışmaların başlanacağı ifade edildi. 10 km ana hat, 5 km servis hattının üç ay gibi kısa sürede tamamlanmasını hedefleyen firma yetkilileri Başkan Kantarcı ile durum değerlendirmesi yaptı.

Temiz ve solunabilir hava için doğalgazın önemine değinen Başkan Kantarcı, “Bu yıl ilçe merkezinde 10 km ana hat, 5 km servis hattını tamamlamayı hedefliyoruz. Seneye ise tamamen bitirmeyi planlıyoruz. Amacımız temiz solunabilir bir hava ile Çaycuma’yı örnek güzel bir şehir yapmaktır.”