İstasyon Kapalı Pazaryeri Hizmet Vermeye Başladı

Başkan Kantarcı, faaliyete başlayan pazaryerini gezerek yeri üreticilerle sohbet etti.

İstasyon Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeri yerli ürünlerin satıldığı “köylü pazarı” olarak hizmete başladı.

Yapımı tamamlanan, ancak 6 aydır kullanıma açılmayan İstasyon Mahallesi Kapalı Pazaryeri tamamı yerli üreticilerden oluşan “köylü pazarı” olarak hizmete başladı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, faaliyete başlayan pazaryerini gezerek yeri üreticilerle sohbet etti. İstenilirse sadece Salı günleri değil, haftanın tüm günleri bu pazarın açık olabileceğini de ifade eden Başkan Kantarcı; “Çevre köylerde yetiştirilmiş sebze meyveler en uygun fiyatla bu pazarlarda satılmakta. Tamamı organik olan ürünlerin satışının yapıldığı köylü pazarı önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Biz de üreticilerimizin kışın yağmurdan yazın güneşten korunmaları için bu kapalı alanda satış yapmalarını uygun gördük.”dedi.

Yerli üreticiler de Başkan Kantarcı’ya kendilerine sunulan bu imkan nedeniyle teşekkür ettiler.