İşçilere çifte bayram

Çaycuma Belediyesinde bayram öncesi hem maaşlarını hem ikramiyelerini alan işçiler çifte bayram yaptıklarını söylüyor.

Çaycuma Belediyesi bayram öncesinde tüm çalışanlarının maaşlarını öderken, işçilere maaşlarının yanı sıra ikramiyelerini de ödedi. İşçiler kendilerine çifte bayram yaşatan Başkan Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti. İşçilerin örgütlü olduğu Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Önder Demir, “İşçi arkadaşlarım bayram öncesinde hem maaşlarını, hem ikramiyelerini aldı. Bize çifte bayram yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı’ya teşekkür ediyorum. Daha önceki dönemlerde ikramiye almakta zorlanırken, şimdi bu sorun ortadan kalktığı gibi, geçmişteki alacaklarımız da belli bir düzen içinde ödeniyor” dedi.