Başkana sürpriz doğum günü partisi

62 yaşına giren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 62. yaşını belediye personelinin kendine düzenlediği sürpriz doğum günü partisiyle kutladı. Çalışanların hazırlattığı ve üzerinde belediye çalışmalarından görüntülerin olduğu pastayı kesen Kantarcı, yaptıkları sürprizden dolayı, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Bir aile olarak, birlikte, Çaycuma’ya hizmet ettiklerini söyleyen Kantarcı, birlikte, daha birçok çalışmaya imza atacaklarını dile getirdi. Personelle bol bol fotoğraf çektiren Kantarcı, son derece başarılı işler deneyimli personeliyle birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğunu sıklıkla ifade etti.