Eğitim başladı

Çaycuma Belediyesinin BAKKA desteğiyle yaptığı kurumsal kapasiteyi artırmaya yönelik eğitim başladı.

Çaycuma Belediyesinin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA)’nın desteğiyle gerçekleştirdiği “Yönetim planlama örgüt ve operasyonel becerilerin geliştirilmesine yönelik eğitimler” çalışması başladı. Özel bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Ufuk Evren tarafından verilen ilk eğitime Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da katıldı. Belediyenin kurumsal kapasitenin artırtılmasına yönelik olan eğitim, Belediye Meclisi salonunda yapılıyor. “İş süreci yönetimi ve analizi” başlıklı ilk günkü eğitime 23 kişi katıldı. Eğitimler “Halkla ilişkiler”, “Yönetici asistanlığı”, “Stratejik planlama ve stratejik yönetim” başlıkları altında devam edecek.

SÜREKLİ KENDİMİZİ YENİLEMEK ZORUNDAYIZ

Eğitim uzmanı Ufuk Evren katılım ve ilgiden son derece memnun olduğunu söylerken, Başkan Kantarcı, “Ben eğitime çok inanan ve değer veren biriyim. Bu yaşımda bile, yeni bir şey öğrendiğim zaman çok mutlu oluyorum. Yaşam boyu eğitim kavramı, benim hayat felsefemi de yansıtıyor. Yapılan bu çalışmanın son derece verimli olacağı kanaatindeyim. Özellikle stratejik düşünme ve stratejik yönetim eğitimiyle, Çaycuma Belediyesinde başlattığımız zihniyet devrimine yeni bir halka ekleyeceğiz. Çok daha üretken, çok daha dinamik bir belediyeye doğru her gün bir adım daha atıyoruz. Vatandaşlarımızın tam memnuniyetini sağlamak için, sürekli kendimizi yenilemek ve geliştirmek zorundayız” dedi.